Denken en taal : over de diagnose en de behandeling van kinderen met lees- en schrijfstoornissen - Nanninga-Boon, A. (Groningen : J. B. Wolters, 1958)
Hoe stel je lees- en schrijfstoornissen vast bij kinderen en hoe pak je deze aan?