La lecture sur les lèvres au service du sourd - Tronche, Alphonse (Paris : Hermann & Cie, 1954)
Een boek over het belang van het liplezen voor doven. Is geen leerboek maar een puur theoretisch werk en in dit 28 pagina's tellend boek vind je dan ook geen enkele afbeelding van een lippenstand!