Die Kunst der idealen Tonbildung : Leitfaden für Sänger, Schauspieler, Redner, Lehrer, Prediger, Konservatorien und Seminare - Reinecke, Wilhelm, 1870-1959 (Leipzig : Dörssling & Franke, 1922)
Mooi geïllustreerde gids waarbij zangers, acteurs, redenaars, leraars, predikers, conservatoria en seminaries richtlijnen krijgen voor het verkrijgen van een ideale spraak.