Intelligenz-Prüfungen taubstummer Schüler und Anregungen zu einer erhöhten Sprachentwicklung - Krenberger, Salomon (München : Otto Maidl, 1927)
Hoe kunnen we polsen tot welke leerprogramma's een doofstomme leerling(e) in staat is wat betreft spraakontwikkeling?