Leermoeilijkheden : visie op behandeling - De Groot, Roel (Roelof), 1942-; Paagman, Cees. J.; Van der Kooij, Rimmert, 1935-2007 (Groningen : Wolters-Noordhoff, 1977)
Met welke leermoeilijkheden kan je geconfronteerd worden in de praktijk en hoe pak je die aan in de klas?