Einführung in die Lautschrift und instrumentale Sprachregistrierung - Baader, Theodor, 1888-1959 (Nijmegen : Druck und Kommissionsverlag der zentralen Druckerei, 1933)
Fonetische transcriptie en instrumentele registratie van de spraak. Achteraan het boek een enveloppe met 29 afbeeldingen die een idee geven van de resultaten van de meting van de stem.