Über Taubstumme und Hörstumme : praktische Vorlesungen - Fröschels, Emil, 1884-1972; Urbantschitsch, V. (Berlin : Urban & Schwarzenberg, 1911)
Een boek bedoeld voor wetenschappelijke collega's die zich bezighouden met kinderen, spraak, gehoor en zenuwen.