Exposition Universelle de 1900 : congrès international pour l'étude des questions d'éducation & d'assistance des sourds-muets tenu à Paris du 6 au 8 aôut 1900 - Auffray, Jules (Asnières : Institut Départemental de Sourds-Muets et de Sourdes-Muettes, 1901)
Mooi geïllustreerd werk met foto's uit de ateliers en klassen waar doofstommen opgeleid worden: schrijflessen, rekenen, huishoudkunde, textiel, metaalbewerking, tekenen, houtbewerking, ...