Gevolgen van de doofheid - Snijders-Oomen, Nanny (Anna Wijnanda Maria), 1916-1992 (Nijmegen : J.J.Berkhout v/h. Van Eupen, 1943)
Het betreft hier een getypt en bij elkaar geniet werkje: clandestien of bij gebrek aan betere mogelijkheden?