Contribution à l'étude des perceptions tactiles dans l'enseignement de la parole - Vuillemy, Paul (Paris : R. Foulon, 1941)
Hoe verwerken je patiënten precies je spraakonderricht?
Voorlopige beschrijving
Diss. Paris.