Leerboek der oefentherapie en massage - Crucq, J.; Nederlandsch Genootschap voor Heilgymnastiek, Massage en Physiotechniek ('s Gravenhage, : Nederlandsch Genootschap voor Heilgymnastiek, Massage en Physiotechniek, 1950)
Welke massagetechnieke pas je toe, welke hulpmiddelen heb je tot je beschikking wanneer je iemand masseert, welke oefeningen kunnen de patiënten zelf uitvoeren om hun toestand te verbeteren?
Vol. 1