Beginselen van orthopedische geneeskunde en fysicotherapie - Verbrugge, Jean; Watson-Jones, Reginald, 1902-1972 (Antwerpen : Uitgeverij Ontwikkeling, 1957)
Op welke manier zet je gebroken beenderen terug aan elkaar, welke hulpmiddelen zijn er om een genezende breuk uitwendig te ondersteunen, ... Een uitgebreid boek over de kunst van de orthopedie.