Psychology and life - Ruch, Floyd Leon, 1903-1982 (Illinois : Scott, Foresman and Company, 1967)
Een heel uitgebreid werk over de menselijke psychologie en haar invloed op ons dagelijkse leven: gedrag, karakter, ...