Handboek voor den boekbinder - Peeters, Laurent, 1878-1955. (Antwerpen: Standaard-Boekhandel, 1946)
Een mooi handboek waarin we o.a. mooie modellen van boekbanden te zien krijgen, en natuurlijk de nodige uitleg om deze banden te maken.
Keywords: Bookbinding -- History; Bookbinding