Leerdoelstellingen van het rekenonderwijs op de basisschool : niveau einde zesde leerjaar - De Corte, Erik, 1941-; Deriemaeker, M.; Janssens, G.; Jong, J. (Leuven : Wolters, 1974)
Komen aan bod in dit uitgebreide leerprogramma: getallenkennis, hoofdbewerkingen, maateenheden, schaalverdelingen, kennis van de vormen, omtrek, oppervlakte, volume en vraagstukken.