La lecture sur les lèvres au service du sourd - Tronche, Alphonse (Clermont-Ferrand : Institut de Psychologie Appliquée et d'Hygiène Mentale, 1954)
Boekje waarin o.a. de vraag gesteld wordt "Wat zijn de mogelijkheden ... en beperkingen van het liplezen?" voor de doofstommen.