Programmes d'articulation et de lecture sur les lèvres. - Institution Nationale des Sourds-Muets de Paris (Paris : Institution Nationale des Sourds-Muets de Paris, 1912)
In deze folder aandacht voor het liplezen en de articulatie binnen het doofstommenonderwijs.