Un important progrès dans l'art d'instruire les sourds-muets la méthode belge de démutisation - Drouot, Edouard, 1868-1943 (Strasbourg : Alsacienne, 1928)
Drouot praat in dit artikel over een belangrijke vooruitgang in het onderwijs voor doofstommen.