Troisième congrès international pour l'amélioration du sort des sourds-muets. (Bruxelles : F. Hayez, 1883)
Verslag van het congres ter verbetering van het lot van de doofstommen, dat doorging in Brussel van 13 tot 18 augustus 1883.