Sinusitis bij kinderen : ervaringen bij de behandeling van 600 gevallen van deze ziekte - Bierman, W. H. (Willem Hendrik), 1904-1969 (Haarlem : Tjeenk Willink & Zoon, 1954)
Auteur Bierman legt in dit werk eigen ervaringen en de ervaring van anderen naast elkaar om tot een geslaagde manier van diagnostiek en behandeling te komen.