125 dictees voor het middelbaar onderwijs met aantekeningen, suggesties en opgaven - Turkry, René, 1937-; Van Dyck, Jos A. C. (Jozef Alice Constant), 1922-1999 (Antwerpen : Nederlandsche Boekhandel, 1979)
De meest uiteenlopende onderwerpen komen aan bod in dit boekje, mooi opgebouwd ook: zo krijg je bijvoorbeeld bij het dictee "In de tempel van Justitia" na het dictee volgende extra's: woordenschat gerechtstaal, begrippen en uitleg, zuivere taal, suggesties (zeg niet ... maar ...), opgaven.