Inleiding tot de ontwikkelingspsychologie en karakterkunde voor de tweede leerkring - Bierkens, Pieter B., 1930- ('s Hertogenbosch : L. C. G. Malmberg, 1965)
Hoe ontwikkelt een kind zich van jongen of meisje tot man of vrouw en wat maakt dat je op volwassen leeftijd het karakter hebt dat je hebt?