Het oude testament in prenten - Dewitte, J. (Brugge : A.-J. Witteryck, 1907)
Het oude testament in prenten, beginnend bij de "Eerste dag der schepping" en eindigend bij de "Marteldood van de zeven Machabeesche broeders en hunne moeder".