A child has cerebral palsy. - The Cleveland Hearing and Speech Center (Cleveland : The Cleveland Hearing and Speech Center, 1954)
Deze uitgebreide folder geeft een antwoord op volgende vragen: "Wat is een hersenverlamming?", "Wat kan er gedaan worden voor een kind dat hersenverlamming heeft?", "Kan dit kind een normaal leven leiden?", "Zal dit kind normaal kunnen spreken?", "Hoe snel moeten we beginnen met een behandeling?" en "Wat kunnen we thuis allemaal doen?".