Hoe wonderlijk het leven! : Suggesties voor een klassikale, seksuele voorlichting in het lager onderwijs. - Debonnet, Guido, 1940- (Antwerpen : Patmos, 1971)
De auteur zoekt in dit boek, in samenwerking met de catechetische werkgroep Vita, o.a. een antwoord op de vraag "Binnen welk vak, hoever en op welke leeftijd moet de seksuele voorlichting geschieden?".