Praktisch handboek voor sprekers - Hesp, A. (Bussusm : G.J.A. Ruys, 1957)
Best een interessant lijvig boek. In de inhoudslijst lezen we bijvoorbeeld volgende titels: "propagandaspeech", "houding tijdens het spreken", "bedelspeech", "improviseren over een concreet onderwerp", "improviseren over een abstract onderwerp", "protestredevoering", ...