Gedragstherapie bij stotteraars : het gebruik van gedragstherapeutische principes bij de behandeling van volwassen stotteraars - Bastijns, Paul, 1933-; D'Haese, M.; Govaerts, Jean-Marie; Lehembre, J. (Leuven : Acco, 1975)
Hoe maak je dat mensen die stotteren zich niet beschaamd weg steken in een hoekje maar zonder angst deelnemen aan het dagelijkse bestaan.