Handleiding der fysische therapie voor fysiotechnische hulpkrachten - Kuipers, R. K. W. (Robbert Karel Willem); Mazee, W. M.; Mol, W.; Nuyten, W. P. (S.l. : Nederlands Genootschap voor Heilgymnastiek, massage en Physiotechniek, 1957)
Uitleg bij o.a. het gebruik van infrarode en ultraviolette straling bij de genezing lichamelijke kwetsuren.