Dromen, sprookjes, mythen : inleiding tot het verstaan van een vergeten taal - Fromm, Erich (Erich Pinchas), 1900-1980; Bellema, M. Y. S. (Utrecht : Bijleveld, 1967)
Inleiding in het gebied van de symbolische taal door de cultuurfilosoof (1900 - 1980).
Keywords: Freud, Sigmund, -- 1856-1939.; Jung, C. G., -- 1875-1961.; Contes de fées -- Aspect psychologique; Dream interpretation; Dream interpretation; Dreams; Dreams; Dreams; Dromen; Droomuitlegging; Fairy tales -- Psychological aspects; Fairy tales -- Psychological aspects; Mythen; Psychanalyse et contes de fées; Psychoanalysis and fairy tales; Psychoanalysis and fairy tales; Rêves -- Interprétation; Rêves; Sprookjes; Symboliek; Symbolism in fairy tales; Symbolism in fairy tales; Symbolisme dans les contes de fées; dreams