Psychologen over het kind : kinderpsychologische opstellen 2. - van Meel, J. M., 1931-; Kohnstamm, G. A. (Geldolph Adriaan), 1937-; Mönks, Franz J., 1932-2020; van Lieshout, C. F. M., 1940-... (Groningen : Wolters-Noordhoff, 1971)
Over de psychologie van het kind valt veel te vertellen: dit boek is een bundeling van een heleboel opstellen over dit onderwerp, geschreven door kinderpsychologen.