Ist unsere Lesemethode richtig? : eine kritische psychologisch-didaktische Darstellung - Kern, Artur, 1902-1988; Kern, Erwin, 1897-1988 (Freiburg im Breisgau : Herder & Co., 1931)
Auteur Artur Kern neemt het Duitse leesonderwijs kritisch onder handen in dit werk.