Vom Geheimnis der Sprache : sprachliche Ausdruckslehre, Sprachpsychologie - Strehle, Hermann, ....- (München : Reinhardt, 1956)
In hoeverre zegt de taal die iemand gebruikt iets over die persoon zelf?