De mening van de psycholoog : uiteenzettingen over grenzen en mogelijkheden van de huidige psychologie en haar toepassingen - Van de Geer, J. P. (Johannes Petrus), 1926-2008 (Haarlem : De Toorts, 1961)
Waar liggen de grenzen van de psychologie?