Inventaire psycho-sensoriel dans les retards de l'acquisition du langage : J. de Bournonville. - De Bournonville, J., ....-; Société Belge d'audiophonologie (1993)
Wat zijn de oorzaken van een vertraagd aanleren van de spraak en hoe kunnen wij die problematiek aanpakken?
In: Acta Oto-Rhino-Laryngologica; 21(1993), pp. 737-819