Le syndrome de désintégration phonétique dans l'aphasie parisienne - Alajouanine, Théophile, 1890-1980; Durand, Marguerite; Ombredane, André, 1898-1958 (Paris : Masson et Cie, 1939)
Afasie is een taalstoornis die het gevolg is van een niet aangeboren hersenletsel en dit boek gaat dus over spraakproblemen die het gevolg zijn van hersenbloedingen, hersenletsels na een ongeval, ...