Beschrijving van het instituut voor doof-stommen te Groningen : ten geleide van eene systematisch gerangschikte lijst der werken en geschriften over doof-stommen en het onderwijs aan doof-stommen - Guyot, Charles; Guyot, Rembt Tobis (Groningen : J. Oomkens, 1824)
Een prachtig werk waarin we heel uitgebreid kennis maken met het doofstommenonderwijs in het Groningse instituut in het jaar 1824!