Taxonomie van een aantal in het onderwijs en de vorming gestelde doelen : een systematische classificatie van expliciet gewenste leerresultaten - Bloom, Benjamin S. (Benjamin Samuel), 1913-1999; Engelhart, Max Dissette, 1901-1982; Van Meerten, A. (Rotterdam : Universitaire pers, 1971)
Welke onderwijssystemen worden toegepast in Nederland en buitenland en in welke mate bereiken ze hun doel, wat is eventueel over te nemen in het eigen onderwijssysteem, ... ???
I. Het cognitieve gebied