Saint Augustine and the education of the deaf (the history of an error). - Zillmann, Felix; Klopfer, Stephen (S.l. : S.n., 1909)
Artikel uit het tijdschrift "The young people - the deaf-mutes' friend". Augustinus, kerkvader tijdens de periode van het Romeinse Rijk, ontzegde de doven het geloof: dit wordt immers gepredikt ... en doven kunnen het dus niet horen. Ze zijn volgens Augustinus ook niet in staat om gelovig te worden, het kan hen niet aangeleerd worden. Over deze vergissing gaat dit werkje dus.