Manuel pratique des méthodes d'enseignement spéciales aux enfants anormaux (sourds-muets, aveugles, idiots, dégues, ...) : méthodes - statistique - institutions - législation, etc. - Du Fougeray, Hamon; Couétoux, Léonce; Bourneville, Désiré-Magloire, 1840-1909 (Paris : Progrès Médicale, 1896)
Dit boek verdiende zeker een plaats binnen de collectie van St.-Gregorius daar de Broeders van Liefde zich vooral richten op doofstommen.