Leerboek psychiatrie - Hengeveld, Michiel W., 1945-; Sabbe, Bernard, 1954-; Van Heeringen, Cornelis, 1955-; van Balkom, A. J. L. M. (Antonius Josephus Leonardus Maria), 1956- (Utrecht : De Tijdstroom, 2009)
Een leerboek rond de psychiatrie: de psychiatrische ziekteleer, psychiatrische ziektebeelden, speciële psychiatrie en de maatschappelijke aspecten van de psychiatrie komen uitgebreid aan bod en als toemaatje krijg je ook nog enkele casussen voorgelegd.