Leerboek psychiatrie - Hengeveld, Michiel W., 1945-; Reus, Hubertus Willy, 1949-; van Balkom, A. J. L. M. (Antonius Josephus Leonardus Maria), 1956- (Utrecht : De Tijdstroom, 2005)
Een heel volledig leerboek rond de psychiatrie: de psychiatrische ziekteleer, psychiatrische ziektebeelden, speciële psychiatrie en de maatschappelijke aspecten van de psychiatrie komen uitgebreid aan bod en als toemaatje krijg je ook nog enkele casussen voorgelegd.