Quatrième circulaire de l'Institut Royal des Sourds-Muets de Paris, à toutes les institutions de sourds-muets de l'Europe, de l'Amérique et de l'Asie. - Institut Royal des Sourds-Muets de Paris (Paris : Imprimerie Royale, 1836)
Handleiding uitgegeven door het Institut Royal des Sourds-Muets van Parijs, bedoeld voor alle gelijkaardige instituten in Europa, Amerika en Azië.