intelligentie-onderzoek en zijn kwalitatieve verdieping. - Chorus, A. (Antwerpen : Standaard-Boekhandel, 1948)
Wat is een intelligentietest, wat is een intelligentiequotiënt, hoe analyseer je deze op een kwalitatieve manier, hoe verhouden intelligentie en karakter zich tot elkaar, wat zijn de maatschappelijke mogelijkheden die gekoppeld zijn aan je intelligentie, ... ???