Speech disorders : aphasia, apraxia and agnosia - Brain, W. Russell Brain (Walter Russell Brain), 1895-1966 (London : Butterworths, 1961)
Sir Russell Brain gaat in dit werk dieper in op de eigenheden van enkele spraakgebreken.