De waarde van de psychologische test - Luning Prak, Jacob, 1898-1979 (Amsterdam : Scheltema & Holkema, 1964)
Dit boek wil vooral stil staan bij de vraag in hoeverre psychologische tests betrouwbaar zijn als instrument voor een goede schoolkeuze, beroepskeuze of personeelskeuze.