The voice : an introduction to practical phonology - Aikin, W. A. (William Arthur), 1857-1939; Rumsey, H. St. John (London : Longmans, Green & Co, 1951)
Een heel uitgebreid werk over de stem in al haar facetten: ademhaling, resonantie, vibratie, uitspraak, ...