Psychologie du temps - Fraisse, Paul, 1911-1996 (Paris : Presses Universitaires de France, 1967)
Een boek over het begrip tijd en hoe we ons moeten wapenen tegen dingen als periodieke veranderingen, eeuwigdurende dingen, beperkingen in de tijd, ...