Contact met de jeugd : jeugdleiding voor priesters & religieuzen - Lord, Daniel A. (Daniel Aloysius), 1888-1955; Van de Poel, Leo; Sterkens, Louis (Lode), 1912-1989 (Tielt : Lannoo, 1953)
Dit boek is geschreven door een priester, en dat is er aan te zien wanneer je bijvoorbeeld de raadgevingen leest over de manier waarop je het verschil tussen jongens en meisjes aanpakt wanneer ze nog te jong zijn ... of wanneer ze oud genoeg zijn om de stappen te zetten van verkering, verloving, huwelijk: woorden en daden worden gewikt en gewogen en heel de tijd is de bijbel de gids bij deze beslissingen.