Intermenselijke verhoudingen tussen kinderen, ouders en leraren - Weil, Pierre-Gilles, 1924-2008; Menting-Schans, J.; Roland (Brussel : Editest, 1967)
Verhouding tussen ouders en kinderen, verhouding tussen ouders en school, verhouding tussen leraars en leerlingen, ...