Vernieuwde wiskunde in de basisschool : Dertigste pedagogische week ingericht in 1976 in de Rijksnormaalscholen van Brussel II, Brugge en Hasselt voor het onderwijzend personeel van het kleuter- en lager onderwijs. - Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur (Brussel : Ministerie van Nationale Opvoeding en Nederlandse Cultuur, 1976)
Dit boek mag je gerust zien als een handboek wiskunde voorzien van de nodige theorie en praktische oefeningen.